Nieuwe trackertjes; corporaties in Amsterdam en ‘koopvormen’

Nadat ik onlangs concludeerde dat het aandeel van corporatiewoningen in de totale hoeveel verkochte woningen in Amsterdam vorig jaar zo’n 28% was (bron):

…leek het me wel leuk om ook bij te houden hoe het aanbod van corporaties in Amsterdam zich ontwikkeld. Deze kun je per heden terugvinden in de grafieken-sectie, met cijfers over huidig aanbod te koop en totaal in voorgaand jaar via funda verkocht.

Omdat ik toch bezig was, heb ik gelijk ook cijfers toegevoegd over gebruik van prijsopdrijvende rommel ‘koopvormen’. Ook hiervan vind je aantallen te koop en verkocht terug op de grafiekenpagina.

NB: voor deze trackers zoek ik naar trefwoorden in de omschrijving. Indien er een starterslening of b.v. koopgarant genoemd staat telt de woning dus mee in de tracker. Dit houdt niet automatisch in dat er ook gebruik is gemaakt van deze regeling.