Tijdgeest

Hieronder vind je een selectie van interessante kranten- en forumartikelen die ik in de loop der tijd tegen ben gekomen. Deze geven w.m.b. goed de tijdgeest weer van een bepaalde periode. Om de berichten in context te zien mbv een grafiek van de huizenprijsontwikkelingen in nederland klik hier, of voor meer detail zie hier.
Deze pagina kun je zien als 'groeipagina' die door de tijd heen beter gevuld raakt als ik meer artikelen tegen kom. Als jij een leuk artikel spot, meld dit dan svp in onderstaande comments dan voeg ik hem toe.

6 Responses to Tijdgeest

  • De starter
   July 30, 2013 at 8:06 pm

   ha, een hele discussie over gratis wonen 🙂

 1. August 13, 2013 at 1:52 pm

  Tjezus, die Sanne ergens een treurig verhaal maar ook niet slim hoor met een opleiding theaterwetenschappen een hypotheek afsluiten van 3 ton. De ouders zullen wel garant staan, want anders doet een bank dat toch niet? Volgens mij is het zo’n (of dit) appartement http://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-47133235-westerkade-10/fotos/#foto-3
  Staat al 7 maanden te koop voor €249.000 met een hypotheek van €300.000.

  • Apekool
   June 3, 2014 at 4:00 pm

   Je hoeft maar een paar quotes uit het Folia artikel aan te halen om het peilloze financiële onvermogen te zien:
   “Ik ben nooit echt geïnteresseerd geweest in economie of wat dan ook en kom niet uit een gezin waarin heel veel verstand is over dat soort zaken. Maar mijn ouders zetten geen vraagtekens bij het concept en daarom ging ik ervan uit dat het wel goed zou zitten.’

   En natuurlijk vooral een ander de schuld geven
   “Ik ben heel boos. Door Koopstudio heb ik de controle over mijn leven verloren.’

 2. Wouter
  September 27, 2013 at 10:29 am

  Ik kan me ook nog reclamespotjes van de ING herinneren waarin ze uitlegde dat je geld kon verdienen met je huis + beleggingshypotheek. Jammer dat ik die niet meer kan vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ one = 2

Volg me op twitter

Twitter: De starter