NVM persco-bingo

In navolging van de bingokaart voor de woningmarkt-verkiezings-debatten bij deze een NVM-jaarcijfers-persco update van de kaart. Print onderstaande kaart voor de persconferentie begint en streep een vakje aan op moment dat je de term hoort vallen. Als je een rij horizontaal-, verticaal- of diagonaal vol hebt, roep je keihard bingo! Mocht je géén volle kaart hebben tijdens de persconferentie, mag je ook nog na afloop in de nieuwsberichten speuren naar woorden die op je kaart staan.

Iedere keer dat je F5 (refresh) klikt, verschijnt een nieuwe speelkaart zodat het spannend blijft.

\n

“;
for($i=0;$i<25;$i++){ if($i==12){ echo " Joker

\n”;
}else{
echo “

” . $woorden[$i] . “

\n”;
}
if(($i == 4)||($i == 9)||($i == 14)||($i == 19)||($i == 24)){
echo “

\n”;
if($i != 24){echo “

\n”;}
}
}
echo “

“;
?>

1 comment for “NVM persco-bingo

Comments are closed.